Startpunt Limburgse Peel - NL - Fietsroutenetwerk Land van Peel en Maas; Noord- en Midden-Limburg
Posted by: Groundspeak Regular Member DosHermanas
N 51° 27.008 E 005° 57.774
31U E 705866 N 5704047
Quick Description: Fietsknooppunt aan de Peelheideweg bij de inrit naar bungalowpark Limburgse Peel nabij America.
Location: Limburg, Netherlands
Date Posted: 4/15/2015 4:12:19 AM
Waymark Code: WMNPT0
Published By: Groundspeak Premium Member dreamhummie
Views: 2

Long Description:
Center Parcs Limburgse Peel (vroegere namen onder andere: Gran Dorado Park Loohorst, Center Parcs Park Loohorst, Sunparks Limburgse Peel) is een Nederlands bungalowpark dat eigendom is van Center Parcs. Het park is gelegen in de Limburgse plaats America.

Vakantiepark Limburgse Peel werd in 1980 geopend door Gran Dorado onder de naam Park Loohorst. De ligging van Loohorst was gewaagd: Het park werd gevestigd achter Het Meerdal, een park van Center Parcs, de grootste concurrent van Gran Dorado.

In 2002 werd bekend dat Pierre & Vacances Gran Dorado en Center Parcs wil samenvoegen tot één grote bungalowparkketen. Park Loohorst werd in 2003 een bungalowpark van Center Parcs. Sinds januari 2009 was het park ingedeeld bij Sunparks. Dit betekende dat het park niet langer de naam Center Parcs droeg. Tevens werd er een verandering van de naam van het park doorgevoerd. De nieuwe naam luidde Sunpark Limburgse Peel. In 2010 besloot het bedrijf nogmaals tot een verandering, omdat de overname door Sunparks niet aan de verwachtingen voldeed. Vanaf januari 2011 valt Limburgse Peel dan ook weer onder de vlag van Center Parcs.
Node Number: 00

Reachable Nodes:
40 at 0,8 km 42 at 0,8 km


Visit Instructions:
  • Provide at least two photographs, one a close-up of the sign, clearly showing the number and another of the sign showing it in its surroundings. Tell us something about the area, or your journey.
  • Toon tenminste twee foto's een close-up van het knooppuntbord waarop het knooppuntnummer duidelijk te lezen is. En toon een foto waarin zowel het knooppunt als de omgeving te zien is. Vertel iets over de omgeving of over je reis.
.
Search for...
Geocaching.com Google Map
Google Maps
MapQuest
Bing Maps
Nearest Waymarks
Nearest Cycling Routes
Nearest Geocaches
Nearest Benchmarks
Create a scavenger hunt using this waymark as the center point
Recent Visits/Logs:
There are no logs for this waymark yet.